כחלק מפרויקט "ארוחות שף בחשיכה", הסכים פיינר לקחת על עצמו את האתגר לבצע במנת הדגל של המסעדה שלו שינויים מרחיקי לכת, כדי להתאימה לקהל של סועדים בחושך מוחלט.

פיינר החל את דרכו במטבח המקצועי כבר בגיל 14. לאורך השנים עבד במסעדות המובילות בארץ, היה הסו-שף של מסעדת 'מול ים', והשתלם במסעדות הטובות באירופה כמו Arzak, The fat duck, Pierre Gagnaire ורבות נוספות.

המטבח של עידו מבוסס על חומרי גלם מקומיים ועונתיים ועבודה יומיומית עם יצרנים ומגדלים נבחרים, בשילוב הידע והכלים שרכש אצל גדולי השפים האירופאים והטבחים שלצידם בישל.

בשנת 2016 פתח את מסעדת Garrigue יחד עם יבואן היין והסומלייה המוערך אורי כפתורי. בינואר 2019 עידו הצטרף אל מסעדת רוברטה וינצ'י בכרכור כבעלים משותף יחד עם רז אלמוג (דלאל) וכשף ומבשל בה מנות איטלקיות בהשראת ערוגות הירקות שבפתח ביתו שבחוות 'קיימא בארותיים'. ביוני 2019 פתח יחד עם רז את רוברטס בורגר בהרצליה, בורגריה שכונתית בלב העיר שבה הוא מגיש המבורגר מבשר בקר מקומי שנטחן במקום מדי יום בליווי רטבים בייצור עצמי וחמוצים מהחווה.

הארוחה מורכבת מ-4 מנות לכל סועד ובנויה מתפריט קבוע שייעשה במיוחד עבור הערב, בהתאם לחיבור האישי של פיינר עם המקום.

מומלץ להעשיר את הארוחה ביינות יקב תבור מסדרת אדמה שהותאמו במיוחד לתפריט (בתוספת תשלום)

 

ארוחה זו הינה הארוחה השנייה מתוך סדרה של 4 ארוחות במסעדת הבלקאאוט מ-4 שפים מהמובילים ומהמוכשרים בישראל:

13.1: רז רהב (OCD)

10.2: עידו פיינר (רוברטה וינצ'י)

16.3: עינב אזגורי(קפה נורדוי)

22.4: שיראל ברגר (opa)

*המיזם הינו שיתוף פעולה בין מרכז 'נא לגעת', ארבעה השפים, הבלוגרית נטלי שפריר ויקב תבור.

לא נמצאו אירועים

אנחנו צריכים אתכם איתנו!
דילוג לתוכן