מנה שטרום, שף ויועץ קולינרי, נחשב היום כהשף שהכי מזוהה עם המטבח האיטלקי. לפני הקורונה מנה שטרום הוביל סיורים קולינריים באיטליה, בעיקר לאנשי מקצוע – שפים ומנהלים בתחום המסעדנות והאירוח. מנה מייעץ ומלווה הקמות למסעדות איטלקיות בכל הארץ ובחר לבטא את געגועיו לאיטליה בספר "געגועים לאיטליה".

מנה ירכיב ארוחה ייחודית של תפריט קבוע (פיקס מניו) שיכלול 4 מנות, במיוחד עבור הערב, בהתאם לחזונו, לחיבור האישי שלו עם המקום והחיבור לחשיכה.

ארוחת השף תתקיים בשני סבבים: 18:30/ 21:30.
שני הסבבים זהים. מחיר לסועד 210 ₪.

*ניתן להתאים את התפריט לאלרגיות/ טבעוני/ צמחוני וכו' בהודעה מראש.

מספר המקומות מוגבל!

לא נמצאו אירועים

אנחנו צריכים אתכם איתנו!
דילוג לתוכן