16.3 | סבב 1: 18:30 | סבב 2: 21:00

עינב אזגורי הינו השף של מסעדת "קפה נורדוי" שנפתחה ביוני 2018 והאחות הקטנה הקפה – מעדנייה "נורדיניו" שנפתח בקיץ האחרון. שני המקומות נחשבים למרות לגילם הצעיר יחסית כמוסדות בילוי תל אביבים עדכניים.

אזגורי ניצח בעברו הקרוב גם על הקולינאריה של מסעדת "בר א וין"  ובעבר גם על הסרוויסריה ומסעדות נוספות. אזגורי נחשב לאחד השפים הישראלים המובילים ולכזה שיוצר ועושה ממיטב חומרי הגלם קלאסיקות חובקות עולם מדויקות ומעוררות תיאבון.

בין הקלאסיקות ישנן מספר מנות שהפכו כבר למנות דגל המזוהות הינו כמו למשל עוגת הגבינה הבסקית, מנת המוס פרמזן וסלמורחו – מנה נפלאה, יפהפה ומאוזנת מבחינת טעמים שהפכה די מהר למנה שסועדים מגיעים אליה ואפילו לעיתים קרובות גם מצלמים לרשתות חברתיות. ענן מוס פרמז'ן אוורירי, מרק ספרדי קליל ותיבול מעט עקצני שמשלים את הביס למושלם. עוד דוגמא ליצירה חכמה על קלאסיקות של השף עינב אזגורי.

הארוחה בנויה מתפריט קבוע שייעשה במיוחד עבור הערב, בהתאם לחיבור האישי של אזגורי עם המקום.

הארוחה מורכבת מ-4 מנות לכל סועד.

מומלץ להעשיר את הארוחה ביינות יקב תבור מסדרת אדמה שהותאמו במיוחד לתפריט (בתוספת תשלום)

ארוחה זו הינה הארוחה השלישית מתוך סדרה של 4 ארוחות במסעדת הבלקאאוט מ-4 שפים מהמובילים ומהמוכשרים בישראל:

13.1: רז רהב (OCD)

10.2: עידו פיינר (רוברטה וינצ'י)

16.3: עינב אזגורי (קפה נורדוי)

22.4: שיראל ברגר (opa)

*המיזם הינו שיתוף פעולה בין מרכז 'נא לגעת', ארבעה השפים, הבלוגרית נטלי שפריר ויקב תבור.

לא נמצאו אירועים

אנחנו צריכים אתכם איתנו!
דילוג לתוכן