22.4 | סבב 1: 18:30 | סבב 2: 21:00

שיראל החלה לבשל בגיל 12. עוד כילדה, התאהבה במקצוע ונחשפה לסודותיו המרגשים של המטבח הצפון אפריקאי. בשנת 2014 סיימה לימודים במכון הקולינרי של אמריקה ועבדה כטבחית במסעדות המובילות בניו-יורק.

כשחזרה לתל אביב בשנת 2015 שיראל החלה לעבוד עם פירות וירקות באופן בלעדי. הגילוי המרענן והנסיון שרכשה עם השנים הובילו אותה ליצור מנות חדשות וייחודיות ולהחשף לעולם הבישול האומנותי עם ירקות ופירות.

ב-opa ברגר מקפידה לשמור על מטבח ייחודי שמדגיש בעשייתו את היופי והשפע הקיים בממלכת הצמחים. ברגר מעריכה ומבינה את החשיבות שבשימוש בפירות וירקות עונתיים ואת הפלא שהם מביאים איתם למטבח. החיבור לסביבה ולקרקע חשוב לה מאוד והיא מגלה עניין בחיים בסביבה בת קיימא.

הארוחה בנויה מתפריט קבוע שייעשה במיוחד עבור הערב, בהתאם לחיבור האישי של ברגר עם המקום.

הארוחה מורכבת מ-4 מנות לכל סועד.

מומלץ להעשיר את הארוחה ביינות יקב תבור מסדרת אדמה שהותאמו במיוחד לתפריט (בתוספת תשלום)

ארוחה זו הינה הארוחה האחרונה מתוך סדרה של 4 ארוחות במסעדת הבלקאאוט מ-4 שפים מהמובילים ומהמוכשרים בישראל:

13.1: רז רהב (OCD)

10.2: עידו פיינר (רוברטה וינצ'י)

16.3: עינב אזגורי (קפה נורדוי)

22.4: שיראל ברגר (opa)

*המיזם הינו שיתוף פעולה בין מרכז 'נא לגעת', ארבעה השפים, הבלוגרית נטלי שפריר ויקב תבור.

לא נמצאו אירועים

אנחנו צריכים אתכם איתנו!
דילוג לתוכן