ארוחות שף בחשיכה – עינב אזגורי
לרגל ה-Blind Day – יום המודעות לקהילת האנשים עם עיוורון ולקויות ראייה בישראל – השף עינב אזגורי, הנחשב לאחד השפים המובילים בארץ, מתארח במטבח של מסעדת ה'בלקאאוט', מסעדת החושך היחידה בישראל.
אחרי ההצלחה של "בר א וין", "קפה נורדוי" ומסעדת "הבושוויק", כיום אזגורי עובד כשף הראשי של מסעדת הדגים "יוליה" בנמל ת"א.
עינב נחשב לאחד השפים הישראלים המוערכים ולכזה שיוצר ועושה ממיטב חומרי הגלם קלאסיקות חובקות עולם מדויקות ומעוררות תיאבון. בין הקלאסיקות ישנן מספר מנות שהפכו כבר למנות דגל המזוהות עימו כמו למשל עוגת הגבינה הבסקית, מנת המוס פרמזן וסלמורחו – מנה נפלאה, יפהפה ומאוזנת מבחינת טעמים שהפכה די מהר למנה שסועדים מגיעים אליה ואפילו לעיתים קרובות גם מצלמים לרשתות חברתיות. ענן מוס פרמז'ן אוורירי, מרק ספרדי קליל ותיבול מעט עקצני שמשלים את הביס למושלם. עוד דוגמא ליצירה חכמה על קלאסיקות של השף עינב אזגורי.
הארוחה בנויה מתפריט קבוע שייעשה במיוחד עבור הערב, בהתאם לחיבור האישי של אזגורי עם המקום, שיחשף בתום הארוחה. הארוחה מורכבת מ-4 מנות לכל סועד (כולל קינוח). ניתן להזמין מנות טבעוניות, ללא גלוטן וללא לקטוז (בהודעה מראש). מומלץ להעשיר את הארוחה ביינות שהותאמו במיוחד לתפריט (בתוספת תשלום).
למסעדת בלקאאוט תעודת כשרות חלבית – רבנות תל אביב
מחיר: 260 ש"ח הכולל קוקטייל פתיחה וארוחה המורכבת מ-4 מנות (כולל קינוח).
ניתן לשבל ארוחה ב-18:30 עם מופע מוזיקלי ספרותי בנושא עיוורון בהשתתפות בן כספית, מירה מגן, חנן יובל והגדוד העיוורי. למידע על המופע >>